Razpis Mladi upi 2022 za finančno podporo mladim talentom

 

Spoštovani!

 

Že 10 let s projektom Mladi upi tudi z vašo pomočjo najmanj dvanajstim mladim talentom omogočamo, da je njihova pot k visoko postavljenim ciljem tlakovana s čim manj ostrimi ovinki. Z razpisi, ki jih izvajamo že od leta 2013, smo 114.-nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se, zato težje potegujejo za sponzorska sredstva, že pomagali.  Zgodbe 114.-mladih upov,  izmed katerih nekateri nizajo uspehe svetovnega merila, so nam v navdih, da projekt nadaljujemo tudi  letos.

 

Prijava na razpis Mladi upi 2022 omogoča najbolj talentiranim in delavnim športnikom, kreativnim umetnikom, nadarjenim znanstvenikom in  perspektivnim  športnikom invalidom, da se potegujejo za finančna sredstva, ki jim omogočajo lažje doseganje visoko zastavljenih ciljev. Razpis za finančno pomoč mladim talentom že deseto leto zapored pripravljata Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu.

 

Vi ste tisti, ki stojite ob strani našim nadarjenim mladostnikom, v njih prepoznate talent, trud in rezultate, s katerimi izstopajo iz povprečja. Pozivamo in prosimo vas, da jih spodbudite k prijavi na razpis, da s svojo predanostjo raziskujejo, premagujejo ovire in ustvarjajo tudi v prihodnje. Naj jih mladosten zagon ponese naprej, mi pa jim bomo s skupnimi močmi omogočili čim lažjo pot do uspeha.

 

Omogočimo mladim upom, da segajo po odličnih rezultatih še višje in odločneje. Razpis  je že objavljen  na  spletni strani  www.mladi-upi.si in bo odprt do   25.3.2022.

 

 

Hvala za vašo pomoč!

 

Tjaša Kolenc Filipčič,

direktorica Službe za  trženjsko komuniciranje in direktorica Zavoda Vse bo v redu

Joomla templates by a4joomla