Opomba:

- SZS vodi register enotnih obrazcev, ki se uporabljajo na domačih tekmovanjh in v povezavi z njimi. Na tekmovanjih pod okriljem SZS uporaba drugih obrazcev ni dovoljena. V prehodnem obdobju do izdelave vseh obrazcev iz zgornjega registra se dovoljuje uporaba dosedanjih začasnih obrazcev le, če novi še niso sprejeti.

- Na mednarodnih tekmovanjih, organiziranih v Sloveniji se uporabljajo obrazci ISSF.

- Register obrazcev SZS organizacijsko vodi ustrezna komisija pri SZS, operativno pa  tajništvo SZS.

- Obrazci predstavljajo sestavni del Registra in se hranijo skupaj z njim. Za praktično uporabo so dostopni na spletnih straneh SZS.

Priponke:
DatotekaOpisVelikost
Odjemi to datoteko (2-17_ObrSZS2_17_Vprašalnik za kandidata članice SZS_rac.pdf)Vprašalnik za kandidata članice SZSSZS 2 - 1771 Kb
Odjemi to datoteko (Bergerjeve tabele.pdf)Bergerjeve tabele 85 Kb
Odjemi to datoteko (Obrazec-Potrdilo_o_statusu_sportnika.doc)Potrdilo o statusu sportnika201734 Kb
Odjemi to datoteko (obrSZS1_01_StrelskiList.pdf)Strelski list - posameznikiSZS 1-0170 Kb
Odjemi to datoteko (obrSZS1_02_StrelskiListEkip.pdf)Strelski list - ekipeSZS 1-0267 Kb
Odjemi to datoteko (obrSZS1_05_UgovorPritozba.doc)Ugovor ali pritožbaSZS 1 - 05103 Kb
Odjemi to datoteko (obrSZS1_05_UgovorPritozba.pdf)Ugovor ali pritožbaSZS 1 - 05112 Kb
Odjemi to datoteko (obrSZS1_06_PrijavaNastopDP.xls)Prijava za nastop na državnem prvenstvuSZS 1 - 0682 Kb
Odjemi to datoteko (obrSZS1_07_ZapisnikDR.doc)Zapisnik o državnem rekorduSZS 1 - 0795 Kb
Odjemi to datoteko (obrSZS1_07_ZapisnikDR.pdf)Zapisnik o državnem rekorduSZS 1 - 0764 Kb