Subject: objava razpisa LS za strokovne delavce v strelstvu 03.10.21

Obveščam, da je na spletni povezavi  https://www.google.com/url?q=http://usposabljanje.olympic.si/razpisi&source=gmail&ust=1631824846309000&usg=AFQjCNG8rxi68zplNt7wMlqSpI9yUnIYpw">http://usposabljanje.olympic.si/razpisi (aktualni razpisi) objavljen razpis za Licenčni seminar za strokovne delavce v strelstvu, ki bo potekal 03.10.2021 v Laškem  (Thermana Laško, Zdraviliška cesta 6, Laško).

Prilagam vsebino razpisa, urnik ter navodila za prijavo (v video obliki dostopna tudi na https://www.google.com/url?q=http://prijave.olympic.si/&source=gmail&ust=1631824846309000&usg=AFQjCNF0J0L-P0uMZ1aSgvdaZmPSqFha-g">http://prijave.olympic.si).

Prosim, da o objavi obvestite ciljno javnost.

Pomembno:

Ciljna skupina: zaposleni.

Na tečaj bo sprejetih prvih 200 kandidatov, ki bodo do navedenega roka (20.09.21 do 11:00 ure) opravili spletno prijavo in priložili vsa ustrezna dokazila.

Tečaj bo izveden, če bo prijavljenih najmanj 50 kandidatov.

V primeru zaostritve pogojev vezano na Covid-19 si pridržujemo pravico do spremembe v izvedbi. Vsi vpeti v izvedbo udeleženci in  izvajalci se bodo morali izkazovati z izpolnjevanjem PCT-pogojev.

Uporabne informacije glede spletene prijavne aplikacije:

Sam postopek poteka v dveh korakih in sicer:

1. Kandidat se registrira v aplikacijo – gre zgolj za enkratni dogodek in velja za celotno trajanje projekta (do l. 2022); ob registraciji morajo kandidati poleg vnosa podatkov priložiti tudi aktualno potrdilo o zaposlitvi ter kopijo osebnega dokumenta (ta korak je namenjen temu, da se nato na dogodke lahko prijavljajo kandidati, ki dejansko izpolnjujejo krovno zahtevo projekta = zaposlitev in polnoletnost).
  2. Kandidat se prijavi na izbrani dogodek ter priloži vsa dokazila, ki so zahtevana za vsak posamezni dogodek. Skrbnik ponovno pregleda prijavo in v kolikor je vse ustrezno le to tudi potrdi – šele s tem korakom kandidat zaseda prosto mesto oziroma je umeščen v čakalno vrsto.

Pregled registracijskega in prijavnega postopka se s strani skrbnika izvaja tekom delavnika, tako, da kandidati ne smejo čakati na zadnje dneve za opravo registracije in prijave.

Uporabne informacije glede dokazovanja statusa zaposlitve:

Kot dokazilo o statusu zaposlitve lahko kandidati priložijo zgolj sledeče dokumente (stare največ en mesec):

• potrdilo o zaposlitvi – priloženi obrazec, ki pa si ga ob prijavi izpišejo iz aplikacije in ga dajo v potrditev delodajalcu ali
  • potrdilo delodajalca podpisano in žigosano (ni nujno, da je na našem obrazcu) iz katerega je razviden status in trajanje zaposlitve ali
  • izpis iz AJPES-a (v primeru nosilca S.P.-ja) ali
  • potrdilo od ZPIZ-a (obrazec: Vloga za izpis obdobij zavarovanja v RS), ki ga lahko enostavno pridobijo na več načinov - slika spodaj

Lep pozdrav,

Anita