Natisni
Nadrejena kategorija: Informacije

 

29.12.2021

V prilogi objavljeni:

- vrstni red 1.DL kvalifikacije

- skupine 1.DL za razvrstitev (popravek)

- pari 1.DL za razvrstitev (popravek)

 

25.09.2021

 

Na podlagi sprejetih sklepov so v prilogi objavljeni dokumenti za izvedbo državnih lig sezone 2021-2022. Ker se situacija glede razsajanja koronavirusa še ni polegla se tudi to sezono 1.DL izvede po sistemu dvobojev, Državne lige mladih pa se izvajajo v regijah, nato pa se rezultati združijo.

Pripravljen je tudi nov koledar, ki je pripet v prilogi, ter termini vpisani v interaktivni koledar na spletu.

1.A in 1.B državna liga:

- sestava 1.državne lige

- jakostna lestvica ekip

- kvalifikacijske skupine

- pari 1.DL 2021-2022

- Pravila za 1.DL skupine

- zapisnik dvoboja ekip

- kakovostna lestvica za prijavo v 1.krog lige

 

II. Državna liga in regijske lige

- Pravila: Izvajanje 2. DL z zračno puško in pištolo in regijskih lig za mlajše kategorije s serijsko zračno puško v sezoni 2021/2022

 

Državna liga mladih in Pokal prijateljstva

- Sprememba pravil SZS za izvajanje Državne lige mladih v sezoni 2021/2022 z zračno puško in pištolo za preprečevanje širjenja koronavirusa

- Sprememba pravil SZS za izvajanje tekmovanja za Pokal prijateljstva SZS v sezoni 2021/2022 s serijsko zračno puško za preprečevanje širjenja koronavirusa

- Obrazca za beleženje rezultatov

 

 

Opomba

Izpolnjevanje PCT pogojev

Odgovorne osebe za preverjanje izpolnjevanja pogoja PCT so dolžne na vidnem mestu pisno opozoriti osebe, ki opravljajo delo in uporabnike storitev na dolžnost izpolnjevanja PCT pogoja. Osebam, do 12.leta pogoja PCT ni potrebno izpolnjevati. Ostali morajo izpolnjevati PCT, samotestiranje več ni zadostno.
 

Preverjanje izpolnjevanja pogoja PCT: 

Preverjanje izpolnjevanja pogoja PCT za vse udeležence športnega tekmovanja organizirajo odgovorne osebe, ki organizirajo opravljanje dela oziroma izvajajo dejavnost. Preverjanje izpolnjevanja pogoja se opravlja z vpogledom v ustrezno dokazilo in ob predložitvi veljavnega osebnega dokumenta na vstopnih točkah (glej poglavje Izpolnjevanje pogojev PCT). Osebam, ki PCT pogoja ne izpolnjujejo, se ne dovoli udeležbe ali prisotnosti na športnem tekmovanju.

Pri tem pa ponudnik storitev ne sme beležiti nobenih podatkov glede izpolnjevanja pogojev PCT obiskovalcev/uporabnikov, temveč lahko v dokazilo le vpogleda. Če se dokazovanje izvaja z evropskimi digitalnimi potrdili, si ob vpogledu lahko pomaga še z aplikacijo za odčitavanje QR kode zato, da se prepriča, ali je potrdilo pristno oziroma veljavno. Aplikacija upravljavcu ne omogoča vpogleda v centralne zbirke zdravstvenih podatkov.

 
Organizatorji tekmovanj torej ne smejo voditi evidence o preverjanju pogojev PCT, zato se jih v poslanih obrazcih za vodenje državnih lig ne izpolnjuje za lastno evidenco.
 
 
Lista kontaktov. Na SZS posredujte podatek o kontaktih za dopolnitev evidence.