Na podlagi 35.člena Pravilnika o državnih prvenstvih RS se za nastop na državnem prvenstvu preverjajo norme. Tekmovalec z doseženo posamezno normo se lahko udeleži tekmovanja. Tekmovalec z doseženo ekipno normo se lahko udeleži tekmovanja v kolikor društvo nima že treh tekmovalcev z doseženo posamezno normo.

Članice SZS, ki se ne strinjajo s podatki o seznamu udeležencev lahko v treh dneh po objavi na spletni strani podajo ugovor.

30.08.2021

DRŽAVNO PRVENSTVO MEŠANIH PAROV

Vsi prijavljeni tekmovalci izpolnjujejo predpisano normo za nastop na državnem prvenstvu mešanih parov. V skladu s pravilnikom je dovoljen nastop dveh mešanih parov po društvu, zato SD I.Pohorski bataljon Ruše organizatorju sporoči imena dveh parov ter ju tudi označi z E1 in E2. SD Dušan Poženel Rečica organizatorju pri prijavljenih tekmovalcih označi E1 in E2.

Seznam prijavljenih v prilogi.

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA KADETE, STAREJŠE DEČKE, DEČKE IN MLAJŠE DEČKE (M+Ž)

Prijavljeni tekmovalci iz seznama izpolnjujejo normo za nastop na DP z izjemami:

Patkovič Faris 1PB in Zibelnik Julija KIS sta premlada in na DP ne moreta nastopit.

Jure Bojanec GOR prijavljen kot kadet je premlad, zato se ga prestavi med starejše dečke zračna puška.

Miglič Maša 1PB in Rajgelj Ana Lucija PDD prijavljeni med st.deklice z zračno puško sta premladi, zato se ju prestavi med starejše deklice serijska zračna puška, kjer tudi imata normo.

Tri starejše deklice zračna pištola se prestavi v kategorijo višje med kadetinje, da bodo imele uradno tekmovanje.

V ekipni konkurenci se DP izvede v kategoriji in disciplini, kjer nastopijo najmanj tri ekipe.

Seznam v prilogi

Joomla templates by a4joomla