Na podlagi 35.člena Pravilnika o državnih prvenstvih RS se za nastop na državnem prvenstvu preverjajo norme. Tekmovalec z doseženo posamezno normo se lahko udeleži tekmovanja. Tekmovalec z doseženo ekipno normo se lahko udeleži tekmovanja v kolikor društvo nima že treh tekmovalcev z doseženo posamezno normo.

05.07.2021

31.državno prvenstvo s puško in pištolo 50m. Seznam prijavljenih tekmovalcev je v prilogi. Časovnica s štartnimi mesti bo objavljenav koledarju. Sobota: discipline člani pištola in trojni položaji. Nedelja: disciplina puška leže.

Upošteva se 28. in 30 člen pravilnika ter se kategorijo višje, v kateri je tekmovanje prestavijo mladinci in mladinke 3x40, mladinci in kadeti 60 leže. Ekipna tekmovanja so samo v disciplini člani pištola in člani puška leže. Starejše deklice v disciplini 3x10 nimajo uradnega tekmovanja.

Attachments:
Download this file (20210626_DP_mladinci_ke_10m_Startlist_1.1.pdf)DP 10m za mladinke in mladince[22.06.2021]214 kB
Download this file (Preverjanje norm.pdf)DP 10m za člane in članice[12.06.21]233 kB
Download this file (Prijavljeni_DP50m.pdf)DP 50m puška in pištola[05.07.2021]292 kB
Joomla templates by a4joomla