Regije

Regije SZSStrelska zveza Slovenije svoje naloge opravlja neposredno ali/in posredno preko strelskih regij, zato je območje Slovenije razdelila v sedem takšnih regij. Strelske regije so notranje organizacijske enote Zveze in predstavljajo teritorialno povezane tekmovalne skupnosti, znotraj katerih se odvijajo klubska, regijska in tista državna tekmovanja, za katere je tako določeno s posameznimi tekmovalnimi pravilniki.

Regije vodijo regijski koordinatorji:

SEVERNOVZHODNA REGIJA: Gregor Maučec, Kratka pot 5, 9224 Turnišče, tel.:  031 817 059, e-pošta: gregor.maucec[at]gmail.com

SEVERNA REGIJA: Peter Golob, Plintovec 8 e, 2201 Zgornja Kungota, tel.: 041 471 025, e-pošta: peter.golob[at]strelska-zveza.si

VZHODNA REGIJA: Igor Stajnko, sedež - Trg revolucije 17, 1420 Trbovlje, tel.: 041 320-392, e-pošta: igor.stajnko[at]zsd-kszr.si (predsednik Koroško-Štajerske-Zasavske regije)

SEVEROZAHODNA REGIJA: Branko Košir, Podlubnik 307, 4220 Škofja Loka, tel.: 041 444 972, e-pošta: sd.lotric.zelezniki[at]gmail.com

OSREDNJA REGIJA : Elvira Valant, Mestna strelska zveza Ljubljana, Dolenjska cesta 11, 1000 Ljubljana, 031 647 214, e-pošta: elvi.valant[at]gmail.com

JUGOVZHODNA REGIJA: Ernest Sečen, tel.: 041 747 956, e-pošta: ernest.secen.szs[at]gmail.com (predsednik zveze)

ZAHODNA REGIJA: Jurij Čakardič, Razgledna pot 2, 6280 Ankaran, tel. 041 784-670;
e-pošta: jurij.cakardic[at]gmail.com