Napoved 29. DP z zračnim orožjem 10m Ormož 2020

 


Po zaključku Evropskega prvenstva 10m v Vroclavu 2020, ki se je končalo minuli konec tedna, je pred nami še domači vrhunec sezone z zračnim orožjem na 10m, zato vljudno vabljeni na ogled 29. Državnega prvenstva v streljanju z zračnim orožjem 10m Ormož 2020, ki bo tokrat potekalo v dveh dvoranah v veliki športni dvorani Osnovne šole Ormož in manjši športni dvorani Gimnazije Ormož, Hardek 5 v Ormožu, ta konec tedna - v nedeljo 08.03.2020, v organizaciji Občinske strelske zveze Ormož.


Tekmovanje bo v kategorijah mladinci/mladinke zračna puška in pištola ter člani/članice, prav tako zračna puška in pištola. Prijavljenih je 263 tekmovalk in tekmovalcev iz 53 članic SZS.

 

V soboto je na programu uradni trening in kontrola opreme. Nedelja pa je namenjena za kvalifikacijski del v veliki dvorani in finalni del v mali dvorani. Po rednem kvalifikacijskem delu se bo tako 8 najboljših iz posamezne kategorije pomerilo za odličja v vedno dramatičnih finalih, ogledati si bo možno sedem final.

 

 

Zaradi nevarnosti širjenja okužbe z Corona virusom organizatorji 29. DP v streljanju z zračnim orožjem svetujemo vsem udeležencem, da se ob prihodu ne rokujete in ne objemate. V dvoranah bomo imeli nameščene dozirnike z dezinfekcijskim sredstvom. Prosim razkužujte si roke!

 

Vse dobitnike medalj prosimo, da si pred podelitvijo razkužijo roke, enako bomo storili tudi podeljevalci.

 

OSZ Ormož

Vesna Mele

Strelska zveza Slovenije

Dolenjska cesta 11

1000 Ljubljana

 

01 427 10 09

01 428 05 82

info[@]strelska-zveza.si

Obvestilo

- Veliko datotek na naši strani je v PDF formatu. V kolikor jih ne morete odpirati, si namestite Adobe Reader.

- Imate novico za našo spletno stran? Pišite nam na info[@]strelska-zveza.si. Ne pozabite priložiti tudi fotografije.

- Pripombe, predloge in pobude posredujte na info[@]strelska-zveza.si