Napoved 29. DP z zračnim orožjem 10m Ormož 2020

Po zaključku Evropskega prvenstva 10m v Vroclavu 2020, ki se je končalo minuli konec tedna, je pred nami še domači vrhunec sezone z zračnim orožjem na 10m, zato vljudno vabljeni na ogled 29. Državnega prvenstva v streljanju z zračnim orožjem 10m Ormož 2020, ki bo tokrat potekalo v dveh dvoranah v veliki športni dvorani Osnovne šole Ormož in manjši športni dvorani Gimnazije Ormož, Hardek 5 v Ormožu, ta konec tedna - v nedeljo 08.03.2020, v organizaciji Občinske strelske zveze Ormož.

Tekmovanje bo v kategorijah mladinci/mladinke zračna puška in pištola ter člani/članice, prav tako zračna puška in pištola. Prijavljenih je 263 tekmovalk in tekmovalcev iz 53 članic SZS.

V soboto je na programu uradni trening in kontrola opreme. Nedelja pa je namenjena za kvalifikacijski del v veliki dvorani in finalni del v mali dvorani. Po rednem kvalifikacijskem delu se bo tako 8 najboljših iz posamezne kategorije pomerilo za odličja v vedno dramatičnih finalih, ogledati si bo možno sedem final.

Zaradi nevarnosti širjenja okužbe z Corona virusom organizatorji 29. DP v streljanju z zračnim orožjem svetujemo vsem udeležencem, da se ob prihodu ne rokujete in ne objemate. V dvoranah bomo imeli nameščene dozirnike z dezinfekcijskim sredstvom. Prosim razkužujte si roke!

Vse dobitnike medalj prosimo, da si pred podelitvijo razkužijo roke, enako bomo storili tudi podeljevalci.

OSZ Ormož

Vesna Mele