Imenovana je reprezentanca za SP Changwon KOR

Svetovno prvenstvo Changwon KOR na 10m, 25m, 50m, 300m in puška šibrenica Changwon (KOR) od 30.8. do 15.9.2019

Ljubljana, 19. Julij 2018  -  Predsedstvo Strelske zveze Slovenije je na 21. seji  dne 19.7.2018 SZS na predlog  vodje reprezentance za puško in pištolo Andreje Vlah, imenovalo reprezentanco SZS za puško in pištolo, ki bo nastopila na Svetovnem prvenstvu v Južni Koreji od 30. avgusta do 16. septembra 2018. Tekmovalci so morali izpolniti kriterijske norme za nastop na tem tekmovanju, ki poteka vsaka štiri leta in bo hkrati prvo, kjer se bo že dosegalo kvote na nastop na olimpijskih igrah v Tokiu 2020.

Reprezentanca:

Puška članice: Živa Dvoršak (SD Olimpija), Urška Kuharič (SD Kovinar Ormož) in Klavdija Jerovšek (SD Grosuplje)

Puška člani: Rajmond Debevec (SD Olimpija), Robert Markoja (SD Štefan Kovač Turnišče) in Dušan Ziško (SD Kolman Flisar Tišina).

Pištola člani: Kevin Venta (SD Kovinar Ormož)

Pištola mladinka: Anja Prezelj (SD Lotrič Železniki).

Trenerka: Polonca Sladič

Vodja reprezentance: Andreja Vlah

Reprezentanca za puško šibrenico v disciplini trap bo potrjena po nastopu na Evropskem prvenstvu v Leobersdorfu AUT, ki bo potekalo od 30.7.-5.8.2018

Vodja reprezentance:  Nikolaj Mejaš