Ponovna odlična promocija strelstva

29. in 30. septembra je na Kongresnem trgu v Ljubljani potekal že tretje leto zapored Olimpijski festival na katerem se otrokom predstavijo posamezni športi in športne zveze. Festival je namenjen otrokom do približno 15 leta starosti in seveda tudi njihovim staršem. Na festivalu se je predstavljalo preko 40 športnih panog v katerih so se lahko otroci pomerilii v športnih izzivih. Seveda smo bili prisotni tudi predstavniki Strelske zveze Slovenije, ki smo mladini omogočili hiter vpogled v strelstvo in jih seveda poskusili navdušiti nad našim športom.

V obeh dnevih se je na naši stojnici zvrstilo ogromno mladine, ki je pokazala interes za streljanje, hkrati pa smo imeli najbolj polno prizorišče. Kot izjemen promotor se je izkazal Erik Kandare, ki je najprej lepo predstavil strelstvo na odru, potem pa še zastopal strelstvo na športnem izzivu. V petek se nam je na festivalu pridružila tudi Živa Dvoršak, v soboto pa se nam je poleg Žive pridružil tudi Rajmond Debevec.

Za konec bi se kot koordinator zahvalil vsem, ki ste na kakršen koli način sodelovali in nam pomagali. Predvsem bi se zahvalil klubom, ki so se odzvali in nam poslali promotorje in seveda promotorjem, ki so predstavljali strelstvo.  Hvala SD Olimpija in Alji Bračun, Živi Dvoršak ter Stanku Vidmarju, hvala SD Gorjanci in Klari Smolič, Uli Zelnik Gregorič, Tanji Stanković ter Janu Pokorny-ju, hvala SD Grosuplje in Rebeki Slak, Olji Kolenc, Zali Katarinčič, Maruši Vidic, Lauri Erjavec ter Mateju Urbasu, SD Škofja Loka in Teji Barasin ter Sandiju Masnecu, SD Lotrič Železniki in Teji Medved, Anji ter Naji Prezelj, Cerkniškemu društvu strelk in strelcev ter Eriku Kandaretu, SD Trzin in Suzani Lukić, Lauri Podobnik, Nejcu Klopčiču ter Maju Kaduncu. Posebna zahvala pa gre še SD Mrož, kjer smo si sposodili lasersko puško za promocijo, in pa Rajmondu Debevcu za sposojen scatt. Da smo sploh uspeli usposobiti scatt za olimpijski izziv pa gre zahvala Renatu Štermanu, ki sem ga "moril" cel petek, in Rajmondu, ki mi je dajal nasvete celo soboto dopoldne.

Hvala, brez vas nam ne bi uspelo.