Uspešne priprave za Svetovno prvenstvo mladincev v Suhlu

 

Strelska zveza Slovenije je organizirala priprave med 16. in 19. 6. pred SP za mladince v Suhlu. Udeležili so se jih Anja Prezelj, Suzana Lukić, Lia Lazar, Jagoda Tkalec, Domen Jarni, Erik Kandare, Jakob Petelinek in Jože Čeper. Medtem ko sta Jagoda Tkalec in Jože Čeper trenirala v Rečici pri Laškem pod vodstvom Andreja Brunška, je ostala ekipa trenirala v Ljubljani pod vodstvom Andreje Vlah, Damijana Kandareta in Martina Kolarja. Slednji je tudi poskrbel z raznimi tehnikami, da je marsikatera bolečina, ki se je pojavila med treningom, hitro izginila in da so tekmovalci lažje trenirali.

 

Na teh pripravah so tekmovalci pokazali zelo veliko truda na treningih, ravno tako pa se je v ekipi pojavilo izjemno vzdušje, kjer si vsi med sabo pomagajo in vzpodbujajo.

 

Vsem tekmovalcem, ki bodo nastopali na svetovnem prvenstvu želimo veliko sreče in mirno roko.

 

Žal pa je tik pred odhodom morala svojo udeležbo odpovedati Suzana Lukić. Kljub maturi je Suzana opravila zelo dobre priprave, forma je bila blizu vrhunske, a žal se na športni poti zgodijo tudi te vrste dogodki, nepričakovane bolezni, poškodbe, ipd ...  Reprezentanca je tako ostala brez ekipnega nastopa mladink.

 

Martin Kolar

Strelska zveza Slovenije

Dolenjska cesta 11

1000 Ljubljana

 

01 427 10 09

01 428 05 82

info[@]strelska-zveza.si

Obvestilo

- Veliko datotek na naši strani je v PDF formatu. V kolikor jih ne morete odpirati, si namestite Adobe Reader.

- Imate novico za našo spletno stran? Pišite nam na info[@]strelska-zveza.si. Ne pozabite priložiti tudi fotografije.

- Pripombe, predloge in pobude posredujte na info[@]strelska-zveza.si