47. volilna skupščina Strelske zveze Slovenije

 

 

Janez Slapar je novi (stari) predsednik SZS

 


42 delegatov Strelske zveze Slovenije je na volilni skupščini 10.05.2017 v Ljubljani izvolilo novega (starega) predsednika SZS, g. Janeza Slaparja. S prepričljivo večino je premagal protikandidata g. Igorja Rakušo. V predsedstvo so bili izvoljeni podpredsednika Polonca Sladič in Branko Valenko ter člani Andreja Gorjup, Branko Košir, Anton Majerle in Peter Tkalec. 

 

 

Kot obvezna organa sta bila izvoljena še nadzorni odbor v sestavi Andreja Berdnik, Aleš Košir in Simona Molan ter disciplinsko razsodišče v sestavi Silvo Kostanjšek, Tijana Čabraja in Ernest Jazbinšek.

 

Razprava na skupščini je odprla še mnoga nerazčiščena vprašanja glede EP 2015, kar je naloga novega predsedstva, da to razreši. Bolj vzpodbudno pa je bilo poročilo predsednika OO EP Maribor 2017 g. Ljuba Germiča predsednika SD I.Pohorski bataljon Ruše, o izvedbi katerega so zelo kompetentne osebe govorile o samih superlativih.

 

 

Na skupščini so bila potrjena poročila o delu in poslovanju SZS v letu 2016, nadzornega odbora in disciplinskega razsodišča. Sprejet je bil program dela s finančnim načrtom SZS za leto 2017. Soglasno sprejet pa je bil tudi predlog sprememb Kodeksa etike v športnem strelstvu.

 

47.seja skupščine SZS je potekala od 18.00 - 22.00 ure.

 

Simeon Gönc

 

Fotografije FB SZS

 

Gradivo volilne skupščine

Strelska zveza Slovenije

Dolenjska cesta 11

1000 Ljubljana

 

01 427 10 09

01 428 05 82

info[@]strelska-zveza.si

Obvestilo

- Veliko datotek na naši strani je v PDF formatu. V kolikor jih ne morete odpirati, si namestite Adobe Reader.

- Imate novico za našo spletno stran? Pišite nam na info[@]strelska-zveza.si. Ne pozabite priložiti tudi fotografije.

- Pripombe, predloge in pobude posredujte na info[@]strelska-zveza.si