1. delovno srečanje Strelske zveze Slovenije, sobota, 14.10.2023, v Rimskih Termah v dvorani Rimska arena

Spoštovani.
Za nami je prva delavnica Strelske zveze Slovenije, katere pa bodo, tako načrtujemo, postale tradicionalne. Zelo sem sem vesel in ponosen za vsakega posameznika in na vse nas, ki smo se delavnice udeležili. In ni nas bilo malo. Zahvaljujem se vsem predavateljem, ki so zelo kvalitetno predstavili različne vidike in odprta vprašanja pri našem delovanju. Do predstavitev lahko dostopate preko POVEZAVE, do foto-utrinkov z dogodka pa TUKAJ. Ker smo ves dogodek tudi posneli, Vam bomo omogočili tudi dostop do video posnetkov.

Zelo sem tudi vesel, da ste delavnico zelo dobro sprejeli, kljub temu, da je bil sam program kar zahteven. Hvala za vsa vprašanja, komentarje in pobude, saj bomo lahko le skupaj oblikovali našo nadaljnjo razvojno strategijo, ki bo omogočala uspešno razvojno pot. In to lahko naredimo le skupaj, na podlagi skupnih vrednot strelskega športa in medsebojnega sodelovanja.

Hvala še enkrat.
S spoštovanjem,

Ljubo

Delovni program srečanja:

9.00 - 9.30 prihod in zbiranje udeležencev
9.30 - 10.00 pozdravni nagovor predstavnika Rimskih term
Uvodni nagovor predsednika Strelske zveze Slovenije in predstavitev delovnega programa
10.00 - 10.45 OKS- ZŠZ (dr. Uroš Mohorič, direktor za področje športa OKS-ZŠZ): »Predstavitev dela sistemske ureditve športa«
10.45 - 11.30 Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport (g. Matej Kordež, podsekretar): »Možnosti financiranja športnih organizacij na državni in lokalni ravni«
11.30 - 12.00 odmor
12.00 - 13.30 predstavitev izhodišč strategije razvoja strelskega športa v okviru Strelske zveze Slovenije 2024 – 2032 (podpredsednica SZS, ga. Polonca Sladič)
13.30 - 14.30 kosilo