04.06.2021

Slovenija v znamenju brona

Slovenska vojska skrbi za to, da imamo v disciplinah na 300 m čedalje boljše tekmovalce, kar se je lepo pokazalo v zadnjih nekaj dneh na Evropskem prvenstvu v Osijeku, kjer so članica in člani reprezentance z velikim kalibrom prišli kar do treh bronastih medalj!

 

Urška Kuharič bronasta v trojnem položaju na 300 m

Na posamični tekmi v trojnem položaju z velikim kalibrom na 300 m je Ormožanka Urška KUHARIČ slovenski zbirki medalj s tokratnega Evropskega prvenstva dodala še eno bronastega leska. Za Urško sta bili tekmi na tem prvenstvu krstni z orožjem velikega kalibra, zato je tretje mesto še toliko slajše. »Ker za mano ni veliko treningov s to puško, mi je res prav prišla pripravljenost z malim kalibrom, čeprav imajo druge tekmovalke tu veliko več izkušenj. Tudi sanjalo se mi ni, da sem sposobna poseči po medalji. Res pa je, da sem celo tekmo skušala iz sebe iztisniti kar največ in me je nekaj slabših strelov le spodbudilo za boljše delo naprej. Ker nimam rutine, me je že tako naporna disciplina utrudila še toliko bolj, kar se je poznalo v stoječem položaju. Rezultat 1151 krogov bom že še dvignila, medalja na krstnem nastopu pa je res veliko presenečenje in spodbuda za naprej,« je Urška povedala po tekmi in ni mogla skrivati navdušenja nad uspehom. Poudarila je še, da se mora za možnost nastopa zahvaliti Slovenski vojski, predvsem pa Rajmondu DEBEVCU, ki ji je posodil puško.

 

Bron tudi na ekipni tekmi trojni položaj 300 m člani

Po osvojenem 39. odličju na evropskih prvenstvih v disciplini 300 m leže Rajmonda DEBEVCA so se člani dan zatem udeležili še tekme v trojnem položaju na 300 m. Med Slovenci je bil ponovno najboljši Debevec, ki pa ob slabšem streljanju v stoječem položaju žal ni posegel po medalji in se s 1173 krogi uvrstil na 8. mesto. Po položajih kleče in leže je bil še bliže vrhu Robert MARKOJA, ki pa se mu je ponesrečila prva serija stoje. Tam je izgubil 6 krogov, ki so ga ločili do stopničk. Z Debevcem si je delil rezultat 1173 krogov, a je imel 4 notranje centre manj in tako zasedel 9. mesto. Erik KANDARE iz treninga v trening kaže napredek, a se tudi še spoznava z velikokalibrsko puško. Z rezultatom 1136 je zasedel 16. mesto.

 

V petek so se člani  na strelsko linijo podali še ekipno. V prvem krogu kvalifikacij so z rezultatom 1303 (Debevec 150, 150, 144; Markoja 149, 149, 142; Kandare 141, 142, 136) zasedli 4. mesto. V drugem krogu kvalifikacij pa z rezultatom 857 (Debevec 98, 99, 96; Markoja 100, 98, 92; Kandare 89, 97, 88) pa prav tako 4. mesto in se tako uvrstili na dvoboj za odločitev o bronasti medalji. V finalnem nastopu se je v klečečem položaju odlično odrezal Robert Markoja, leže je brez zgrešene desetke suvereno opravil Rajmond Debevec, odličje pa je zapečatil novinec Erik Kandare, ki je stoječi položaj zaključil s popolnim strelom 10,9!

 

Slovenske sodnike na Evropskem prvenstvu več kot odlično zastopa Robert Ferenčak

Da lahko v ozadju tekem vse nemoteno poteka, skrbi številčna zasedba sodnikov in organizatorjev. Med njimi je tudi Slovenec Robert FERENČAK, ki prvenstvo spremlja in vodi kot višji sodnik (Chief Range Officer, CRO) v finalih, kot vsestranskega poznavalca strelstva pa so ga porabili tudi za napovedovanje final na trapu in skitu. S finalnimi nastopi Slovenk je zadovoljen, posebej pa je ponosen na svojo društveno varovanko Saro ŠČURI, ki je med mladinkami na pištoli zasedla 15. mesto.

 

Mediji

https://siol.net/sportal/drugi-sporti/debevec-markoja-in-kandare-do-brona-na-ekipni-tekmi-ep-553854

https://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/debevec-markoja-in-kandare-bronasti-na-ekipni-tekmi-ep-ja/582971

https://www.rtvslo.si/sport/preberite-tudi/urska-kuharic-poskrbela-za-tretjo-slovensko-medaljo-v-osijeku/582805

https://www.sport-tv.si/debevec-markoja-in-kandare-do-ekipnega-brona-na-evropskem-prvenstvu/

 

 

2. 6. 2021

Nekajkrat blizu in enkrat bron

 

Športna pištola na 25 m blizu

V ponedeljek sta z nastopom v dežju in mrazu pričeli članici na športni pištoli na 25 m. Tekma je potekala v dveh delih, dva ločena dneva. Najprej je potekalo tekmovanje 30 strelov v preciznem delu, v torek pa še 30 strelov v hitrostrelnem delu. Denis BOLA UJČIČ je prikazala konstantno streljanje in z rezultatom 573 krogov (286+287) tekmo zaključila na 33. mestu. Do finala ji je zmanjkalo popolnoma dosegljivih 9 krogov – uvrstitev v finale pa bi ji tokrat prinesla že tudi kvoto za olimpijske igre. Jagodi TKALEC se je po preciznem delu prav tako nasmihalo finale, a se ji je žal ponesrečila ena hitrostrelna serija. V zadnji seriji se ji je nato ponovno uspelo zbrati in izvlekla je rezultat 553 krogov (284+269), kar je zadoščalo za 54. mesto.

 

Članice na 50 m ekipno do 10. mesta

V ponedeljek so se v ekipni disciplini 50 m trojni položaj podala še srebrna dekleta z zračne puške. Nekoliko jih je presenetila zgodnja ura – običajno se tekmovanja pričenjajo ob 9h, tokrat pa so morale biti na liniji že dobro uro prej. V napeti in hitri tekmi so pokazale solidno streljanje in se s skupnim rezultatom 1314 (Živa DVORŠAK 444, Urška KUHARIČ 437 in Klavdija JEROVŠEK 433) uvrstile na 10. mesto. Do uvrstitve v finale in boja za medalje so jih ločili zgolj 3 krogi.

 

Članice so sicer zelo zadovoljne z izkupičkom Evropskega prvenstva. Poudarile so, da v današnjih razmerah niti ni samoumevno, da se prvenstvo v takšnem obsegu sploh izvaja, kar je bilo očitno že, ko je Finska organizacijo odpovedala. Pohvalile so tudi izvedbo tekmovanja, saj so redni hitri testi (čeprav so bili zoprni) zagotovili, da par okuženih udeležencev v nadaljevanju ni več sodelovalo. Še zlasti jih je veselil naslov evropskih podprvakinj na zračni puški, verjamejo pa, da bodo v prihodnosti lahko podoben rezultat prikazale tudi na malokalibrskem orožju.

 

Rajmond Debevec do brona na 300 m

Rajmond DEBEVEC pa je v Osijeku ponovno navdušil. S samo dvema zadetima devetkama (pa še od teh je bila ena 9,9) se je na 300 m leže z velikim kalibrom uvrstil na 3. mesto. Rezultat si je sicer delil z Dancem BRANDTOM, a je imel več notranjih centrov. V čudovitem vremenu za streljanje – sonce in brez vetra – je tako poskrbel za novo veselje slovenskega tabora. Selektorica reprezentance in trenerka vojaške ekipe Andreja VLAH je zadovoljna tudi, da si je z bronom podaljšal kategorizacijo v mednarodnem razredu in zaposlitev v Slovenski vojski. Robert MARKOJA se je z rezultatom 594 krogov uvrstil na 17. mesto, novinec na velikem kalibru, Erik KANDARE, pa je bil s 585 krogi 25.

 

Krstni nastop Urške Kuharič na 300 m

Urška KUHARIČ, zaposlena v Slovenski vojski, se počasi pričenja spogledovati tudi s puško velikega kalibra. Ker v Sloveniji nimamo strelišča, na katerem bi to disciplino lahko trenirala, so njene priložnosti zelo omejene. Tudi torkov uradni trening je tako potekal v iskanju pravih nastavitev. Dan zatem je tekmo v ležečem položaju začela popolno, s serijo 100, čemur sta se pozneje pridružili še dve seriji 99. V naporni disciplini se je zatem pokazalo pomanjkanje rutine in Urška je pristala na 588 krogih in 11. mestu.

 

mediji:

https://siol.net/sportal/drugi-sporti/nova-mojstrovina-58-letnega-debevca-na-ep-v-osijeku-do-brona-553668

https://siol.net/sportal/drugi-sporti/slovenke-desete-ekipno-v-kraljevski-strelski-disciplini-553514

https://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/debevec-pri-58-letih-osvojil-bron-na-evropskem-prvenstvu/582620

https://www.sport-tv.si/debevec-pri-58-letih-do-evropskega-brona/

 

30. 5. 2021

Zaključujejo se nastopi na 50 m, začenjajo pa se tekmovanja na 25 m

V nedeljo je članice na puški čakala še zadnja preizkušnja letošnjega prvenstva, kraljevska disciplina trojnega položaja z malokalibrsko puško. V izjemno izenačeni konkurenci so serije 100 krogov kjub vetrovnim razmeram padale kot za stavo – Rusinji ZIKOVI jih je uspelo nanizati kar šest zaporedoma! Nekaj stotk je padlo tudi pri naših članicah, ki pa po najvišjih mestih tokrat niso posegle. Enak rezultat, 1167 krogov je uspel Živi DVORŠAK in Urški KUHARIČ (in še štirim drugim tekmovalkam!), ki sta se uvrstili na 25. in 26. mesto. Urška je po tekmi povedala: »Konec dneva sem zadovoljna, da sem uspela ponoviti rezultat iz Indije in da držim konstanto na malem kalibru. Ker sem kleče ustrelila precej slabo, mi je bilo res težko nadaljevati, tako da sem še bolj ponosna, da sem izvlekla nek povprečen rezultat in nisem vrgla puške v koruzo oziroma ob steno.« Z rezultatom 1161 je Klavdija JEROVŠEK tekmo končala na 36. mestu. Članice v ponedeljek zjutraj čaka še ekipna tekma.

 

S prvim tekmovanjem pa so začeli tudi na 25-metrskem strelišču, in sicer z odprto kategorijo v neolimpijski disciplini standard pištole. (Mimogrede: vse neolimpijske discipline se na evropskem prvenstvu streljajo v odprti kategoriji, torej mešano moški in ženske, ki v nekaterih pištolskih disciplinah tako lahko sploh prvič tekmujejo. Zanimivo bo spremljati, ali se bo šport, v katerem med spoloma v resnici ni rezultatskih razlik, razvijal v tej smeri.)

 

Slovenijo sta v tej dinamični disciplini zastopala Peter TKALEC, ki je zadel 556 kroga in pristal na 26. mestu, ter Jan HRIBAR. Za slednjega je bil to prvi nastop s standard pištolo na Evropskem prvenstvu in opravil ga je z odliko, saj je svoj osebni rekord izboljšal za kar 15 krogov. Rezultat 550 krogov je bil dovolj za 35. mesto.

 

Podrobnejše rezultate obeh tekem si lahko ogledate TUKAJ.

Mediji:

https://siol.net/sportal/drugi-sporti/ziva-dvorsak-25-urska-kuharic-26-v-strelskem-maratonu-553431

https://www.rtvslo.si/sport/preberite-tudi/ziva-dvorsak-25-urska-kuharic-26-v-strelskem-maratonu/582195

 

29.05.2021

 

Evropsko prvenstvo v Osijeku se nadaljuje

Po torku, ko so slovenske članice na puški postale evropske ekipne podprvakinje, se je razburjenje v Osijeku nekoliko poleglo.

 

V sredo sta v konkurenci mešanih parov na pištoli nastopila Mojca KOLMAN in Mario HOLOŠ, ki sta v neverjetni konkurenci kar 43. parov zasedla 40. mesto. Mojci je uspelo pristreljati 283 krogov, Mariu pa 275, tako da je njun skupni rezultat znašal 558 krogov.

 

Odvilo se je tudi tekmovanje z malokalibrsko puško v ležečem položaju v konkurenci mladink in mladincev. Ker gre za neolimpijsko disciplino, je tekmovanje potekalo v odprti konkurenci, torej so vsi tekmovalci nastopili skupaj. Med njimi se je najbolje znašla Ana Nuša DETELA, ki je iztržila 602,1 kroga in 48. mesto. Jernej KUŠAR se je po polovici tekmovanja naučil, da mora naslednjič zategniti vse vijake na orožju, in z rezultatom 599,7 kroga končal na 51. mestu. Junakinja trojnega položaja z dne poprej, Katarina FEVŽER, je čutila utrujenost napornega tekmovanja ter pristala pri 594,6 kroga in na 56. mestu.

 

Odprta konkurenca je bila tudi na tekmovanju članic in članov v disciplini 50 m leže. Rezultati na splošno niso bili ravno visoki, tekmovalci pa so se pritoževali nad razpršenostjo strelov po višini. Nastopilo je vseh 6 Slovencev. Z rezultatom 620,8 kroga se je najvišje, na 43. mesto povzpela Živa DVORŠAK, 5 mest za njo je bila Klavdija JEROVŠEK s 620,4 kroga, na 60. mestu pa je rep zgornje polovice tekmovalcev ulovila Urška KUHARIČ s 619,1 kroga. Člani so tokrat nastopili slabše: na 67. mestu je s 618,6 kroga končal Rajmond DEBEVEC, na 97. s 615,1 kroga Erik KANDARE in na 107. mestu Robert MARKOJA s 613,3 kroga.

 

Po dnevu počitka oziroma treninga so člani danes nastopili še v najtežji disciplini, 50 m trojni položaj. Najvišji rezultat je za Slovenijo ponovno pristreljal Rajmond DEBEVEC, ki sicer trpi za hudimi bolečinami v spodnjem predelu hrbta, zaradi česar zelo težko vstaja iz ležečega položaja (več na videoposnetku s priprav na ECH). Njegovih 1161 krogov je zadostovalo za 50. mesto. Robert MARKOJA je tekmo končal s 1154 krogi na 57. mestu, najmlajši v ekipi, Erik KANDARE, pa s 1140 krogi na 63. mestu.

 

Kaj nas še čaka?

Prav gotovo zadnje besede še niso rekle članice na puški, ki jih jutri čaka nastop v trojnem položaju. Naj spomnimo, na zadnjem velikem tekmovanju sezone, svetovnem pokalu v Indiji, je Živa DVORŠAK v tej disciplini osvojila zlato medaljo.

 

V Osijeku pa se že ogrevajo tudi pištolašice in pištolaši, ki bodo pričeli z nastopi na 25 metrov.

 

Več rezultatov in tekmovanja v živo lahko spremljate TUKAJ.

 Mediji:

https://siol.net/sportal/drugi-sporti/slovenski-strelci-v-kraljevski-disciplini-na-repu-razpredelnice-553383

 

25.05.2021

 

Katarina Fevžer v trojnem položaju v finalu do 7. mesta in z novim državnim rekordom

Za nov velik uspeh mladih slovenskih strelk pa je s puško na 50 m v trojnem položaju poskrbela še Konjičanka Katarina FEVŽER, ki si je v kvalifikacijah z novim državnim mladinskim rekordom 1160 krogov (kleče 386, leže 394 in stoje 380 krogov) pristreljala osmi najboljši rezultat in se prvič doslej uvrstila v finale evropskega prvenstva! Za najboljšo v kvalifikacijah – Rusinjo Alino Kizbulino – je zaostala za vsega 5 krogov. Finale je Katarina pokomentirala takole: »Takoj na kleče sem imela nekaj težav, potem pa je šlo. Uspela sem se zbrati in umiriti.« Po pogumnem nastopu je z dodatnimi štiridesetimi streli osvojila končno 7. mesto in se skupaj s trenerjem in očetom Martinom FEVŽERJEM veselila svojega največjega uspeha na EP, za kar ji iskreno čestitamo! Od boja za odličje so Katarino ločili le dobri trije krogi oz. dodatni trije streli.

Njen uspeh je dopolnila Ana Nuša DETELA, ki je imela nekoliko smole s streli v 9,9, a je vseeno prišla do najboljšega rezultata sezone in s 1131 krogi zasedla 37. mesto.

 

Prvi nastop Kušarja na evropskem prvenstvu

V konkurenci mladincev na malokalibrski puški 50 m trojni položaj je prvi nastop na evropskem prvenstvu čakal še Jerneja KUŠARJA, ki je moral odločilni teden priprav pred prvenstvom zaradi okužbe preživeti doma. V tekmovanje je nato vložil vse svoje moči, se boril do konca in iz sebe iztisnil 1117 krogov, kar je zanj pomenilo 25. mesto.

 

Podrobnejše rezultate si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

24. 5. 2021

Na evropskem prvenstvu Živa Dvoršak do državnega rekorda

Ponedeljek je bil posvečen nastopom članic in članov z zračnim orožjem. Na strelišče sta najprej stopila člana z zračno puško, ki pa sta nastop na žalost končala na repu lestvice. Nejc KLOPČIČ je z rezultatom 615,5 osvojil 67., Jakob PETELINEK pa z rezultatom 609,9 70. mesto. Za finale je bilo treba zadeti 627.0 kroga.

 

Sledila je disciplina, v kateri že tradicionalno pričakujemo največ. Članice z zračno puško tudi tokrat niso razočarale. Proti koncu tekmovanja gledalcev že skoraj ni več zanimalo, ali imamo uvrstitev v finale, tudi ne, ali imamo zmago v kvalifikacijah, temveč ali bo padel nov državni rekord. Zgodilo se je vse troje: Živa DVORŠAK je z rezultatom 630,8 povedla v kvalifikacijah, čeprav je v tednu pred odhodom na prvenstvo še opravljala precejšnje spremembe na puški. Morda se je to poznalo v finalu, kjer je en ponesrečen strel v 9,0 zapečatil njeno usodo in kljub suverenemu streljanju je tekmovanje zaključila na 8. mestu. V finalu so sicer vse tri medalje in zadnji dve kvoti za olimpijske igre pobrale osemnajstletnice; Oceanne MULLER (FRA), Jessie KAPS (BEL) in Sofia CECCARELLO (ITA). Živin uspeh je več kot dopolnila Klavdija JEROVŠEK, ki ji je z rezultatom 627,3 kroga do finala zmanjkalo le 0,5 kroga in je zasedla 11. mesto. Tretja Slovenka Urška KUHARIČ je z rezultatom 623,1 kroga prišla v zgornjo polovico tekmovalk, na 43. mesto. Dekleta jutri čaka še ekipna tekma, v katero vstopajo s 3. mestom v kvalifikacijah in polne tekmovalnega duha, ki si ga pilijo tudi na večernih družabnih igrah.

 

Celotni ekipi je Slovenija v boj poslala tudi v obeh pištolskih disciplinah. Konkurenca članov se je pokazala za izjemno izenačeno, saj je tekmovalce na prvi polovici lestvice od 8. do 39. mesta ločilo vsega 9 krogov. Med njimi se je najbolje znašel in na 37. mesto uvrstil Sašo STOJAK s 572 krogoma. Peter TKALEC je z ustreljenimi 568 krogi osvojil 49. mesto, novinec na večjih tekmovanjih Mario HOLOŠ pa je ustrelil 556 krogov in osvojil 72. mesto. Ekipno so fantje osvojili 15. mesto in se v nadaljevanje tekmovanja niso uvrstili.

 

Če smo govorili o tesni konkurenci pri članih, pa je bila ta pri članicah še nekoliko bolj izrazita. Članice je med 8. mestom in sredino lestvice ločevalo le 7 krogov. Med Slovenkami je nastop najbolje uspel letošnji povratnici v strelski šport Mojci KOLMAN, ki je zadela 566 krogov in se povzpela na 40. mesto. Denis BOLA UJČIČ je s 563 kroga osvojila 50. mesto, Anja PREZELJ, ki se letos prvič preizkuša v konkurenci članic, pa s 559 krogi 60. mesto. Dekletom je v ekipni razvrstitvi do napredovanja v finale zmanjkalo 11 krogov in so zasedle 11. mesto.

 

Nastop KECLJA na pištoli 25 m

Logistično nekoliko nerodna postavitev strelskih dvoran v Osijeku je danes pomenila, da je imel trener Andrej BRUNŠEK precej letanja naokrog. Dvorani za zračno in malokalibrsko orožje sta namreč med seboj oddaljeni 10 minut vožnje in v vsaki je tekmovalec ali trener podvržen strogim zahtevam glede COVID omejitev – člani reprezentanc, ki v tistem trenutku ne tekmujejo, in drugo osebje pa v dvorane sploh ne sme vstopati.

 

Na malokalibrskem strelišču je sicer danes tekmoval le en Slovenec. V disciplini pištola 25 m je slovenske barve zastopal Matija KECELJ, ki je tako v preciznem kot v hitrostrelnem delu pokazal solidne rezultate in dobre obete za prihodnost. Z rezultatom 562 krogov je zasedel končno 15. mesto.

 

Povezava do rezultatov

 

Sonja Benčina

 

 

Ljubljana, 21. maja - Pred slovensko strelsko reprezentanco je vrhunec letošnje sezone. Na evropskem prvenstvu z zračnim, malokalibrskim in velikokalibrskim orožjem ter puško šibrenico bo od 24. maja do 6. junija v Osijeku nastopilo 21 strelcev in strelk. V slavonski prestolnici želijo osvojiti vsaj še eno kvoto za poletne olimpijske igre v Tokiu.

 

Normo za nastop v deželi vzhajajočega sonca med 23. julijem in 8. avgustom je doslej dosegla le Živa Dvoršak, ki je na letošnji marčevski tekmi za svetovni pokal v New Delhiju pokorila vso mednarodno konkurenco in slavila v kraljevski strelski disciplini - malokalibrska puška trojni položaj.

 

Za osvojitev nove kvote imajo največ možnosti Urška Kuharič, finalistka tekme za svetovni pokal v Indiji, in Klavdija Jerovšek ter strelca v trapu Boštjan Maček in Denis Vatovec. Maček, olimpijec iz Londona 2012 in Ria de Janeira 2016, je na letošnji prvi tekmi svetovnega pokala v Kairu osvojil četrto mesto, Vatovca pa sta na nedavni tekmi v Lonatu dva zadetka ločila do preboja v veliki finale.

 

Najboljši slovenski strelec vseh časov Rajmond Debevec in osemkratni udeleženec poletnih olimpijskih iger v Los Angelesu 1984, Seulu 1988, Barceloni 1992, Atlanti 1996, Sydneyju 2000, Atenah 2004, Pekingu 2008 in Londonu 2012 z mešanimi občutki odhaja v Osijek. V pripravljalnem obdobju je legendarni 58-letni strelec dosegal spodbudne izide, v zadnjem obdobju pa je zavoljo poškodbe hrbta veliko časa pod oskrbo fizioterapevta, trenažni proces pa ne poteka po njegovih željah.

 

Po lanski povsem odpovedani sezoni zaradi pandemije novega koronavirusa tudi v tej sezoni slaba epidemiološka slika v nekaterih državah kroji strelski program. Mednarodna strelska zveza (ISSF) je v tem letu "pod streho" spravila zgolj tri tekme svetovnega pokala, ki so bile februarja v egiptovskem Kairu, marca v indijskem New Delhiju in maja v italijanskem Lonatu, odpadle pa so preizkušnje v južnokorejskem Changwonu, japonskem Tokiu in azerbajdžanskem Bakuju.

 

Večina strelcev in strelk zaradi tega niti ni imela pravih priložnosti za dokazovanje, zadnjo priložnost za izpolnitev norme za Tokio pa bodo imeli prav v Osijeku, kjer bo v 12 olimpijskih disciplinah od ponedeljka naprej na voljo še zadnjih 16 olimpijskih kvot.

 

Na EP bo v rekordnih 78 strelskih disciplinah nastopilo več kot 1.200 športnikov in športnic, ISSF in Evropska strelska konfederacija (ESC) pa sta se dogovorila, da bo zavoljo okrnjenega lanskega in letošnjega programa na mednarodni ravni v Osijeku nastopilo tudi deset izvenevropskih držav.

 

V Osijeku bodo slovenske barve v disciplinah z zračnim orožjem v članski konkurenci zastopali Jakob Petelinek, Nejc Klopčič, Živa Dvoršak, Urška Kuharič in Klavdija Jerovšek (vsi puška) ter Sašo Stojak, Peter Tkalec, Mario Hološ, Mojca Kolman, Anja Prezelj in Denis Bola Ujčič (vsi pištola).

 

V disciplinah z malokalibrsko in velikokalibrsko puško bodo nastopili Rajmond Debevec, Robert Markoja, Erik Kandare, Živa Dvoršak, Urška Kuharič, Klavdija Jerovšek, v disciplinah s pištolo pa Peter in Jagoda Tkalec, Peter Jenko, Jan Hribar in Denis Bola Ujčič.

 

V trapu bodo nastopili Jasmina Maček in Boštjan Maček ter Denis Vatovec in Tadej Kostanjevec.

Attachments:
Download this file (final_schedule_ech_10_25_50_300_sg_v2_19_may_2021_osijek.pdf)Finalni razpored tekmovanj[23.05.21]303 kB
Download this file (final___comp_schedule_v2_19052021.pdf)Časovnica[23.05.21]668 kB

Obvestila

SPONZORJI

                       Telekom1 160x160                              Sava1 160x160                               Lapua3 160x160                                

PARTNERJI

SV logo          Fundacija1          OKS1           Sloado1          MIZ                            

Kontakt

Strelska zveza Slovenije

Dolenjska cesta 11

1000 Ljubljana

tel.:+386 51346 326

mail: info[@]strelska-zveza.si

- Veliko datotek na naši strani je v PDF formatu. V kolikor jih ne morete odpirati, si namestite Adobe Reader.

- Imate novico za našo spletno stran? Pišite nam na info[@]strelska-zveza.si. Ne pozabite priložiti tudi fotografije.

- Pripombe, predloge in pobude posredujte na info[@]strelska-zveza.si

- Tekmovalci-ke, imate ideje ali predloge za izboljšanje vašega položaja? pišite na: tekmovalci.szs[@]gmail.com

Joomla templates by a4joomla